Business coach voor beauty Ondernemers

Mijn missie is ondernemers te helpen navigeren van Ambitie naar Resultaat door het ontwikkelen van leiderschapskwaliteiten op High-End niveau. Ik help jou een betere beauty-ondernemer te worden met mijn unieke coachprogramma’s.

Bij mij draait het niet alleen om zakendoen; het gaat om een persoonlijke reis die cruciaal is voor het implementeren van veranderingen en het bereiken van succes.

In mijn coachtrajecten leg ik de nadruk op deze individuele reis, omdat ik geloof dat dit de sleutel is tot een bloeiende onderneming.

Become the leader in beauty business. Voor positionering van jouw bedrijf op het hoogste niveau.      

Business coach voor beauty Ondernemers

Mijn missie is ondernemers te helpen navigeren van Ambitie naar Resultaat door het ontwikkelen van leiderschapskwaliteiten op High-End niveau. Ik help jou een betere beauty-ondernemer te worden met mijn unieke coachprogramma’s.

Bij mij draait het niet alleen om zakendoen; het gaat om een persoonlijke reis die cruciaal is voor het implementeren van veranderingen en het bereiken van succes.

In mijn coachtrajecten leg ik de nadruk op deze individuele reis, omdat ik geloof dat dit de sleutel is tot een bloeiende onderneming.

Become the leader in beauty business. Voor positionering van jouw bedrijf op het hoogste niveau.      

Ben jij de ambitieuze gedreven beauty-ondernemer en herken je je in:

WORD HIGH-END ONDERNEMER IN DE BEAUTY BRANCHE

Met het resultaat voor jouw klant in mijn achterhoofd is het voor mij een enorme uitdaging om met mijn lange trackrecord aan ervaringen een effectief educatie programma te formeren speciaal voor de ambitieuze Beauty Ondernemer.

Klantervaringen

De Motor achter Organisatorische Groei en Cultuurverandering!

Groei van een bedrijf gaat hand in hand met veranderingen in de organisatie. Anke heeft een cruciale rol gespeeld bij onze herstructurering en tot stand brengen van een transparantie, efficiëntere en professionelere werkomgeving. Zij heeft ons geholpen om onze missie en waarden herder te definiëren.

Dankzij haar begeleiding hebben wij nu een duidelijke taakverdeling en verantwoordelijkheden, waardoor ons team effectiever kan samenwerken.

Wat Anke onderscheidt, is haar vermogen om complexe problemen onder de loep te nemen en te vertalen naar haalbare stappen. Zij heeft ons geholpen om onze processen te stroomlijnen en ervoor gezorgd dat iedereen binnen de organisatie begrijpt waar wij voor staan en wat onze missie en visie is. Anke is transparant in haar communicatie en recht door zee maar toont ook veel empathie. Wij hebben met Anke zeer plezierig samenwerkt!”

Desatel b.v. Desi Timar

“Anke heeft mij afgelopen jaar ongelooflijk geholpen met mijn persoonlijke groei. Werken met Anke was soms confronterend, maar uiteindelijk was de spiegeling en begeleiding erg leerzaam.

Daardoor ben ik bewuster geworden van mijn eigen valkuilen en heb de nodige stappen kunnen zetten om eraan te werken.

Anke is geduldig, begripvol en kan goed luisteren. Maar zij daagde mij ook uit om dieper te graven in kritisch naar mijn gedachten, overtuigingen en gedrag te kijken.

Dankzij haar begeleiding heb ik meer zelfvertrouwen gekregen, ben ik veerkrachtiger geworden en ik heb een duidelijker beeld gekregen van mijn kwaliteiten, doelen en ambities.

Kortom, ik kan Anke van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar persoonlijke groei en ontwikkeling.

Bedankt Anke voor deze mooie reis!”.

Ela

Online masterclass

Meesterschap in Beautybusiness

Je leert flexibel te zijn in het aanpassen aan nieuwe trends, technologieën of consumentenvoorkeuren om concurrentievoordeel te behouden.

Deze punten kunnen als leidraad dienen om beautyondernemers te helpen bij het opstellen van een businessplan.

In 4 stappen de leider in jouw markt.

Wil jij AAN je bedrijf gaan werken?

We bespreken de coaching-mogelijkheden voor jou en jouw bedrijf. 

Mijn ondernemersreis

5 STRATEGIEËN om aan de top van de markt te komen
hoe je van klanten je ambassadeurs maakt
podcast

"VAN KENNISEXPERT NAAR LEIDER IN jouw MARKT"