fbpx

De Held in je Vakgebied: Waarom je de Live retreat niet mag missen!

Valt het je steeds vaker op dat de tarieven die je hanteert niet volledig overeenkomen met de waarde die je werkelijk biedt?

Het draait om de waarde die jij toevoegt waarvoor je goede prijzen kunt vragen. In de wereld van nu willen mensen geen compromissen meer sluiten. Ze willen 100% resultaat, snel en zonder concessies.

Om gezien te worden als de expert die je bent, moet je meebewegen met deze trend. Jouw klanten willen controle over hun persoonlijke genietmomenten, ze willen weten of dit hun leven verbetert, en ze vinden dat ze het allerbeste verdienen.

Hier komt de expert in beeld, de held van het verhaal, en jij kunt die held zijn. Je kunt de markt veroveren door je te richten op de allerbeste klanten en je aanbod daarop af te stemmen.

Het is een kans om de koers van je bedrijf te veranderen en je inkomen te vergroten. Maar wacht niet te lang; stilstand betekent achteruitgang!

Om je bedrijf financieel gezond te runnen, heb je nieuwe impulsen nodig. Dat betekent niet simpelweg hogere prijzen vragen voor dezelfde producten en diensten.

Het betekent een ander businessmodel omarmen, een nieuwe koers voor je bedrijf.

Wat kun je verwachten als je je businessplan aanpast aan deze trend?

  • Klanten die meer besteden
  • Minder stress
  • Meer vrijheid
  • Een verhoogde levensstandaard

Misschien zit je nu op hetzelfde omzetniveau als voorgaande jaren. Als je niets verandert in je sales en marketing, zal er in 2024 ook niets veranderen.

Begrijpelijk als je je afvraagt hoe je dit moet aanpakken, of je klanten zult verliezen, waar je de tijd vandaan haalt, of je omzet zal dalen in de overgangsperiode, hoe je meer waarde toevoegt aan je producten en diensten, en of je klanten bereid zijn dit te betalen.

Ik had dezelfde vragen voordat ik mijn businessplan volledig aanpaste. Maar door het gewoon toe te passen en de hulp van de beste coaches in te schakelen, ben ik succesvol geworden.

Om ook voor jouw onderneming een goed plan te maken voor 2024, organiseerde ik op 13 oktober jl. een Retreat over het hefboomeffect in je bedrijf. Omdat sommigen er niet bij konden zijn, organiseer ik op 12 december as. een verkorte live Retreat voor een klein select groepje ondernemers in Rotterdam, van 17.00 uur tot 20.30 uur.

Deze sessie is niet alleen voor schoonheidsinstituten en beautysalons, maar werkt ook uitstekend voor kennisexperts in specifieke markten.

Na deze sessie ervaar je:

  • Meer rust
  • Een open mind voor inspiratie
  • Kansen voor een financieel gezond bedrijf
  • Helderheid over je doelstellingen voor 2024, zodat jij de held kunt zijn in jouw markt.

Eén idee, één nieuw inzicht wat je tijdens deze retreat leert kan je bedrijf en je leven al tot grote hoogte brengen.

Lees hier meer over het retreat.

Ps. er zijn maximaal 10 plaatsen beschikbaar.