Als ondernemer kun je het niet alleen!

Je hebt specialistische kennis nodig. Deze specialistische kennis heb ik gevonden in mijn dreamteam.

Zij bieden mij nauwkeurige kennis vanuit hun specialisme.

Door de juiste kennis te bundelen ben ik succesvol in mijn ondernemingen.

Met een dreamteam is het mogelijk om gezamenlijke kennis te richten op 1 en hetzelfde doel.

Mijn dreamteam is zich ervan bewust dat kennis verwerven een doorlopend proces is en noodzakelijk om succesvol te kunnen zijn.

Ik stel met gepaste trots mijn dreamteam voor:

Van dichtbij heb ik alle ontwikkelingen, die Anke heeft gemaakt, mogen ervaren. Het mooie is dat ik daardoor ook geïnspireerd ben om het beste uit mijzelf te halen. Zij het op een heel ander level. Mijn kracht is, dat ik een goede ondersteuner ben in een team. Hier voel ik mij heel goed bij. Ik ben niet bang om nieuwe vaardigheden te leren en wil kwaliteit leveren. Deze ondersteunende rol komt goed van pas bij Anke. Een personal assistent kun je mij ook soms noemen.
Na mijn HBO Management opleiding ben ik vrij snel in de cosmeticabranche terecht gekomen. Ik ben begonnen als nagelstyliste en heb mijzelf ontwikkeld naar een allround beauty-specialist. Nu is mijn functie inmiddels uitgegroeid naar Beauty & Content Manager en heb ik een zeer afwisselende baan.
Ik ben bevoorrecht om als eerste kennis te maken met nieuwe producten, behandelingen en innovaties. Maar ook het beheer van onze webshop en social media kanalen behoren tot mijn werkzaamheden. De uitdagingen om mijzelf op een hoog niveau te houden maken mijn werk leuk. Zowel met de klanten in onze schoonheidsinstituten, de online contacten in onze webshop en ook met mijn collega’s.
Ook de management overleggen met Anke zijn altijd inspirerend. Ideeën borrelen op, en we werken plannen uit.. Deze draag ik over aan ons team van Beauty Centre Anke en AnkeBeautyShop.
Binnen het team van Beauty Business Education werken we intensief samen. Ik ben hier verantwoordelijk voor de content op social media. Daarbij ondersteun ik Anke bij het geven van webinars en events. Ook ben ik verantwoordelijk voor het goed managen van de online trainingen op website voor de Beauty ondernemers. Onlangs heb ik zelf workshops mogen verzorgen voor deze specifieke groep over content op social media.
Het is fijn om er samen met mijn collega’s aan bij te dragen de Beauty Branche ondernemers met personeel next level te brengen. Onze klanten zijn voornamelijk ondernemers in de Beauty branche met grotere instituten.
Binnen het team van Beauty Business Education is het leuk en effectief samenwerken. Samen met mijn collega’s ondersteunen we de plannen van Anke en helpen haar bij het realiseren van de online programma’s. Anke en mijn collega’s sparren veel over de branche en de behaalde successen van klanten. Het is fijn om samen met mijn collega’s voor zo’n mooi bedrijf te kunnen werken.
Een blij gevoel op mijn werkdag geeft mij energie en laat mij stralen. Elke dag is weer anders!

Kristel

Met mijn bedrijf Marleen Support ondersteun ik drukke ondernemers op het gebied van secretariële en financiële werkzaamheden.

Inmiddels ben ik al een aantal jaar werkzaam voor Anke. Niet alleen zorg ik ervoor dat de cijfers op de juiste manier boekhoudkundig verwerkt worden bij de Beauty Instituten, maar zorg ik ook voor het op tijd klaarzetten van loonstroken. Daarbij houd ik exact bij of het betalingsverkeer goed verloopt.

Sinds kort hoor ik bij het dreamteam van de Beauty Business Education. Dit is een van de drie bedrijven van Anke.

Voor deze organisatie zorg ik ervoor dat samen met mijn dreamteam collega’s Miranda en Kristel de financiele zaken op rolletjes lopen.

Dit is erg belangrijk omdat hier veel online trainingen worden verkocht.

Op deze manier draag ik met heel veel plezier, mijn steentje bij aan het grotere geheel.

Marleen

Ik ben Miranda en maak binnen mijn bedrijf veel websites, online programma’s, formats voor nieuwsbrieven en landingspagina’s. 
Ook maak ik van losse teksten de mooiste E-book versies. 

Met heel veel plezier ben ik vorig jaar voor Anke gaan werken.
Ik heb een website gemaakt voor de Beauty Business Education b.v.
Deze website is speciaal voor Beauty Ondernemers.
We plaatsen hier bijvoorbeeld de online trainingen voor Beauty Ondernemers die meedoen met het High – End programma bij Anke.

De leeromgeving voor Beauty Centre Anke medewerkers is ook op deze site geïmplementeerd.
Hiervoor kunnen de medewerkers bij de Instituten van Anke inloggen om hun programma’s te volgen. Dit is het onderdeel Beauty University by Anke Beauty Centre.
Het onderdeel Beauty University voor medewerkers bij Beauty Centre Anke is zo samengesteld dat we diverse lesprogramma’s toegankelijk hebben gemaakt voor Beauty Ondernemers met Personeel.

En van het een komt het ander.
Ik mocht de website www.ankebeautycentre.nl helemaal vernieuwen. 

Er bestond ook een goed bezochte webshop www.ankebeautyshop.nl deze heb ik samen met Kristel helemaal opnieuw gemaakt.

Hierdoor is deze webshop in enkele maanden tijd heel succesvol geworden.

Ik ben er trots op dat ik inmiddels tot het dreamteam van Anke behoor.
We hebben veel plezier met elkaar en hebben vaak overleg om de zaken zo goed mogelijk te laten verlopen. Het mooie is dat we door onze persoonlijke expertise een succesvol team zijn geworden.

Miranda