Fast Forward in business -goud

Dit Fast Forward in business Goud programma is voor instituut eigenaren met een team of zij die naar een instituut met een team willen doorgroeien. Creëer een mindset die je nodig hebt om je instituut winstgevend te maken.

 

Wil jij van Ambitie naar resultaat?

Fast forward in business Goud : In 6 maanden jouw business winstgevend.

Fast Forward in business goud € 4499

Prijs is exclusief btw. Betalen in termijnen mogelijk

Persoonlijke benadering

Diepgaande kennis en ervaring

Specialisatie in de beautybranche

holistische aanpak

Bewezen resultaten

"Big dreams: durf je dromen waar te maken!" anke

Wil je meer weten over de mogelijkheden van het Fast Forward in business Goud coachprogramma’s voor jou en jouw beautybedrijf?

In 4 stappen jouw bedrijf winstgevend maken:

Stap 1

Waar sta je nu en welke ambitieuze doelen stel jij jezelf?

Dit is de basis voor alles wat marketing en sales betreft die je de komende weken gaat maken.

Stap 2

Hoe identificeer je jouw ideale klant en welk probleem los jij voor ze op?

Stap 3

Hoe je jouw business kunt versimpelen waardoor je eerder doelen kunt bereiken.

Stap 4

Marketing en sales principes.

Met praktische tips hoe deze toe te passen in jouw bedrijf

Let's talk

Wil je een gesprek om de mogelijkheden te bespreken voor jou en jouw beauty-bedrijf?
van ambitie naar resultaat

Wat ontvang je in het Fast Forward in business goud coachprogramma:

Het Fast Forward in Business GOLD programma duurt 6 maanden. Als de maanden juli en augustus in deze periode vallen verlengen we het programma met zes weken. Je ontvangt dan wel nog 1 online masterclass in die periode. Die kun je nl. op elk gewenst tijdstip bekijken. Alle online masterclasses blijven tot en met 31 maart 2025 beschikbaar.

Masterclasses zowel online als LIVE op topniveau over:

 • Leiderschap
 • High-End ondernemen
 • Marketing en Sales
 • Teamontwikkeling

Voor iedere beautyondernemer met een al goedlopend bedrijf maar wil excelleren naar topniveau.

 • 27 augustus 2024
 • 17 september 2024
 • 1 oktober 2024
 • 15 oktober 2024
 • 5 november 2024
 • 19 november 2024
 • 3 december 2024
 • 17 december 2024
 • 7 januari 2025
 • 21 januari 2025
 • 4 februari 2025
 • 11 OKTOBER 2024 van 9.30u tot 16.00u
 • 14 JANUARI 2025 van 9.30u tot 16.00u

Deze dagen vinden plaats in Hotel van der Valk Ridderkerk aanvang 09:30 tot 16:00uur inclusief uitgebreide koffie en lunch.

2 live implementatie workshops (3 uur bites & implementation). 
De Bites & implementation sessies zijn een waardevolle toevoeging aan dit programma.
De effectieviteit van deze 3 uur durende sessies in groepsverband is groot omdat je actief aan de slag gaat met het implementeren van wat je tijdens de online masterclasses en tijdens de live High-End vip dagen hebt geleerd.
Hier kun je alle vragen stellen en je ideeën uitwerken.

Bites & implementation: live sessies. Waarde €. 591
Implementeer tijdens deze live-sessie samen met Anke de opgedane kennis uit de online lessen onder het genot van een lichte maaltijd. 
6 december 2024 en 25 februari 2025 vanaf 17uur tot 20.00uur

Feedback op jouw Beauty concepten:

 • Ontwerp 3 ideeën voor jouw Beautybusiness en ontvang persoonlijk feedback tijdens een zoomsessie van 90 minuten op deze ontwerpen.

Waarde van deze persoonlijke coachsessie is €. 197.00. Datum stellen we vast bij aankoop van het programma.

 • Ontvang het Book of Facts speciaal voor Beauty Ondernemers waarde € 11,00

 • Sjablonen voor verkoopscripts

 • Diverse werkbladen voor doelstellingen en planning

Veelgestelde vragen

Beauty ondernemers met een team die zelf de grootste omzet binnenhalen: Veel Beauty ondernemers voelen zich gevangen doordat zij zelf voor de grootste omzet zorgen. Ik heb gewerkt meer cliënten die deze uitdaging hebben ervaren en hen geholpen hun bedrijfsmodel te herstructureren, efficiënter te delegeren en een team op te vouwen dat consistent resultaten behaalt. Zij ontdekten dat zij hun bedrijf kunnen laten groeien zonder dat het volledig afhankelijk is van hun eigen inspanningen.

Personeel met eigen groepjes klanten:

Een van de uitdagingen die de groei van je Beauty instituut belemmert is dat personeel hun “eigen” klantenkring binnen jouw bedrijf opbouwt. Ik heb met veel ondernemers gewerkt die worstelden met dit fenomeen. Mijn plan van aanpak om klantloyaliteit te vergroten, samenwerking binnen het team te verbeteren en de algehele klanttevredenheid te verhogen heeft geresulteerd in een hecht en samenwerkend team die het belang van de organisatie hoog in het vaandel heeft.

 De zaak staat, maar komt niet verder dan dit:

Veel beautyondernemers worden na succesvolle perioden geconfronteerd met het stagneren van de groei in omzet. Zij denken dat zij het plafond hebben bereikt en er niet meer in zit dan dit. Ze lopen vast. Dit is precies het moment voor de gevestigde succesvolle beautyondernemer om de grote stap te kunnen maken.

Samen met deze ondernemer maak ik een plan van aanpak door de bedrijfsstrategieën te herzien, nieuwe groeimogelijkheden te identificeren en concrete stappen te zetten naar een volgend niveau. Deze ondernemer heeft het meeste baat bij mijn Elite traject.

Met mijn ruim 40 jaar ervaring in de Beautybranche en het oprichten van vier succesvolle instituten, samen met de ontwikkeling van een afslankconcept onder eigen label inclusief een dieetproduct, en een uitgebreid opleidingsplan voor werknemers in de beautysector heb ik een diepgaand inzicht verworven in de unieke behoeften en uitdagingen van beautyinstituten.

Mijn ervaring heeft me in staat gesteld om op maat gemaakte oplossingen te ontwikkelen die specifiek zijn afgestemd op de eisen van deze branche.

Bovendien heeft mijn nominatie door de Federatie Zakenvrouwen 2008 voor Vrouwelijk Ondernemer Nederland mijn ondernemerschap erkend. Mijn ervaring heeft me een diepgaand begrip gegeven van de nuances en vereisten van beautyondernemingen, wat me in staat stelt effectieve strategieën te ontwikkelen en te implementeren die hen helpen te floreren en te groeien.

Voor individuele beauty-instituten ligt de focus vaak op het ontwikkelen van een persoonlijke benadering die aansluit bij de unieke behoeften en doelen van de eigenaar.

Zij hebben dikwijls een specifieke bedrijfssituatie.

Dit kan inhouden dat er dieper wordt ingegaan op individuele uitdagingen van de ondernemer zelf,  het optimaliseren van operationele processen en het maximaliseren van de klantenervaring.

Voor grotere salons/instituten met meerdere vestigingen is de aanpak vaak meer gericht op het coördineren van activiteiten tussen verschillende locaties.

Het implementeren van behandelprocedures  en het ontwikkelen van leiderschapsvaardigheden van de ondernemer. Maar ook leiderschapsvaardigheden van het managementteam.

Het kan ook betrekking hebben op het creëren van een consistente merkervaring over alle vestigingen heen en het stimuleren van samenwerking en synergie tussen teams.

Kortom, terwijl individuele instituten profiteren van een meer op maat gemaakte benadering, vereisen grotere salons vaak een meer gestructureerde aanpak die rekening houdt met de complexiteit van het beheren van meerdere locaties en teams.

 

Met beide kan ik terugvallen op mijn eigen ervaringen.

Persoonlijke benadering: Mijn coachingbenadering is zeer persoonlijk en op maat gemaakt voor elke individuele ondernemer. Ik geloof sterk in het opbouwen van een vertrouwensband met mijn klanten, waarbij ik hun unieke behoeften, doelen en uitdagingen begrijp om zo effectief mogelijk te kunnen begeleiden.

 Diepgaande kennis en ervaring: Met meer dan 40 jaar ervaring in de beautybranche en het opzetten van meerdere succesvolle instituten, beschik ik over een diepgaande kennis van de sector.

Mijn expertise stelt mij in staat om specifieke uitdagingen te herkennen en op te lossen, en om effectieve strategieën te ontwikkelen die gericht zijn op groei en succes.

 Specialisatie in de beautybranche: Als beautycoach ben ik gespecialiseerd in de unieke behoeften en uitdagingen van beauty-instituten en salons. Ik begrijp de dynamiek van de sector, inclusief trends, klantverwachtingen en operationele aspecten, en kan mijn klanten helpen om zich te onderscheiden en te floreren in een competitieve markt.

Holistische aanpak: Mijn aanpak is holistisch en omvat niet alleen zakelijke aspecten, maar ook persoonlijke ontwikkeling en welzijn. Ik geloof dat succesvol ondernemerschap hand in hand gaat met persoonlijk leiderschap en balans, en daarom integreer ik coaching op zowel professioneel als persoonlijk vlak.

Bewezen resultaten: Door mijn coaching hebben veel van mijn klanten aantoonbare resultaten behaald, zoals verbeterde bedrijfsprestaties, groei van omzet en winst, verhoogde klanttevredenheid en een betere work-life balans.

Mijn aanpak is gericht op het leveren van meetbare en duurzame resultaten voor mijn klanten.

Als beautycoach heb ik de eer gehad om talloze beautyondernemers te begeleiden naar directe omzetgroei.

Een van de sleutels tot hun succes is het strategisch positioneren van hun topklanten, waardoor ze direct de omzet weten te verhogen.

Maar het gaat verder dan alleen financiële resultaten. Ik zie een opmerkelijke transformatie in hun gedrag en mindset.

Ze ervaren nu meer plezier en voldoening in hun werk, en kunnen uitdagingen positief omzetten in groeikansen.

Door het ontwikkelen van effectievere leiderschapskwaliteiten, het verkrijgen van grip op hun agenda en het verbeteren van hun communicatie met het team, zijn ze in staat om doelgerichte acties te ondernemen die leiden tot duurzame groei.

Bovendien ervaren mijn klanten een groter gevoel van geluk, een betere balans tussen werk en privé, een toegenomen zelfvertrouwen en een diepe voldoening in hun leven

Dankzij mijn eigen toonaangevende High-End Beauty Instituut, waar ik exclusief werk met topklanten, ben ik nauw verbonden met de behoeften van deze veeleisende markt.

Ik organiseer regelmatig leuke bijeenkomsten met mijn klanten van het Instituut, waar ik hen persoonlijk op de hoogte breng van de nieuwste trends en ontwikkelingen.

Tijdens deze evenementen krijgen deze klanten de unieke kans om nieuwe producten en behandelingen uit te proberen en hun feedback te delen voordat deze worden gelanceerd.

Daarnaast houd ik samen met mijn manager voortdurend de vinger aan de pols door het bijwonen van internationale beurzen,

Actief zijn op social media, deelnemen aan netwerkbijeenkomsten met vooraanstaande partners in de beautyindustrie,

Het volgen van trendwatchers en het aangaan van strategische samenwerkingen.

Deze voortdurende bronnen van inspiratie en kennis delen zich naadloos in mijn coachtrajecten, waar mijn klanten direct profiteren van de nieuwste inzichten en innovaties die hun bedrijf naar nieuwe hoogten zullen leiden.

Creëer een mindset die je nodig hebt om je beautybedrijf winstgevend te maken.

Veel kennisondernemers maken veel uren. Zij lossen vaak veel zelf op de werkvloer op. Zij vragen bovendien vaak veel te lage prijzen aan hun klanten voor de tijd die zij erin steken. De programma’s bij Beauty Business Education zijn erop gericht deze ondernemers hierbij te helpen. Het helpt je om met een High-End aanbod voor je klant je inkomen te verhogen. Daardoor heb je minder klanten en minder personeel nodig maar je krijgt er meer geld en tijd voor terug. Dit Fast forward in business goud coachprogramma is voor instituut eigenaren met een team of zij die naar een instituut met een team willen doorgroeien. Tijdens deze intensieve weken leer je een mindset te creëren die je nodig hebt om je instituut winstgevend te maken