fbpx

HIGH-END BEAUTY-BUSINESS SALES EVENT

Lokatie: Hotel van der Valk Ridderkerk
Tijd: van 10:00 tot 16:00 uur

Dit sales event draait helemaal om het versterken van jouw verkoopvaardigheden en is speciaal ontworpen voor beauty-ondernemers die hun klanten helpen met transformatieve beautyconcepten, waardoor ze snel hun gewenste resultaten bereiken. Als je merkt dat je conversie nog te laag is of dat je prijzen niet overeenkomen met de waarde die je biedt, zelfs na het volgen van eerdere salestrainingen, of als je moeite hebt om jouw werkwijze effectief te verkopen en nog steeds te veel doet om anderen tevreden te stellen, dan is dit sales event perfect voor jou.

Dit sales event is voor de beauty-ondernemer die; 

Dat vraagt om klanten die daarbij passen.

Ben jij klaar om te doen waar je echt gepassioneerd over bent? Tegen de beste prijs die mogelijk is?

Bij het High-End Beauty Business Sales Event op 19 april as. gaan we een volle dag hiermee aan de slag:

Let op: meld je snel aan om gebruik te maken van de early bird-korting. Geen €297,00 maar €197,00 inclusief uitgebreide lunch, lekkers tussendoor EN EEN UITGEBREID werkboek.

Privacybeleid: Je gegevens zijn veilig.
Je wordt ingeschreven op onze mailinglijst zodat wij je op de hoogte kunnen houden.
Uitschrijven kan op elk moment.

BONUS ALLERT BIJ AANKOOP VAN JOUW TICKET VOOR 19 APRIL:

Gratis deelname aan de “exclusief afternoon session with leading businesswoman” op 17 mei 2024 in Rotterdam vanaf 16u tot 19u met een waarde van €125,00

Tijdens deze bijzondere afternoon sessie deel ik heel veel waarde uit mijn coachprogramma’s met een minimale investering van €8000. Omdat ik zoveel vragen krijg van ondernemers die worstelen met het opstarten van hun High-End aanbod deel ik tijdens deze sessie enkele van mijn High-End bewezen formules in ondernemen. De waarde van deze 3 uur durende live sessie is €125,00 maar bij aanschaf van je ticket voor het Live Vip Event van 19 april as. ontvang je deze exclusieve afternoon sessie op 17 mei GRATIS.

Deze live GRATIS online training begint over:

Dagen
Uren
Minuten
Seconden
Helaas, deze masterclass is al gegeven.

Reserveer je plek voor: 
Vrijdag 19 April 2024 | van 10:00 tot 16:00 uur

Anke