Klantervaringen

5/5

De Motor achter Organisatorische Groei en Cultuurverandering!

Groei van een bedrijf gaat hand in hand met veranderingen in de organisatie. Anke heeft een cruciale rol gespeeld bij onze herstructurering en tot stand brengen van een transparantie, efficiëntere en professionelere werkomgeving. Zij heeft ons geholpen om onze missie en waarden herder te definiëren.

Dankzij haar begeleiding hebben wij nu een duidelijke taakverdeling en verantwoordelijkheden, waardoor ons team effectiever kan samenwerken.

Wat Anke onderscheidt, is haar vermogen om complexe problemen onder de loep te nemen en te vertalen naar haalbare stappen. Zij heeft ons geholpen om onze processen te stroomlijnen en ervoor gezorgd dat iedereen binnen de organisatie begrijpt waar wij voor staan en wat onze missie en visie is. Anke is transparant in haar communicatie en recht door zee maar toont ook veel empathie. Wij hebben met Anke zeer plezierig samenwerkt!”

Desi Timar Desatel B.V.

5/5

“Anke heeft mij afgelopen jaar ongelooflijk geholpen met mijn persoonlijke groei. Werken met Anke was soms confronterend, maar uiteindelijk was de spiegeling en begeleiding erg leerzaam.

Daardoor ben ik bewuster geworden van mijn eigen valkuilen en heb de nodige stappen kunnen zetten om eraan te werken.

Anke is geduldig, begripvol en kan goed luisteren. Maar zij daagde mij ook uit om dieper te graven in kritisch naar mijn gedachten, overtuigingen en gedrag te kijken.

Dankzij haar begeleiding heb ik meer zelfvertrouwen gekregen, ben ik veerkrachtiger geworden en ik heb een duidelijker beeld gekregen van mijn kwaliteiten, doelen en ambities.

Kortom, ik kan Anke van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar persoonlijke groei en ontwikkeling.

Bedankt Anke voor deze mooie reis!”.

Ela

5/5

“Ik heb een jaartraject bij Anke en heb er enorm veel van geleerd.

Door de herstructurering in mijn bedrijf mede dankzij Anke heb ik inzicht, rust en continuïteit kunnen creëren.

Dit zorgt voor meer werkplezier, meer vrije tijd, financiële rust en een minder vol hoofd. Ik zou het iedereen aanraden! “

Wendy 

Schoonheidsinstituut by Wendy (huidverbetering en permanente make-up)

4.5/5

“Na het volgen van de management masterclass kan ik zeggen dat het een goede ervaring was! De cursus gaf me een uitgebreid zicht over de taken van een manager.

Wat het meest opviel was de nadruk op zelfreflectie en persoonlijke ontwikkeling.

Het zette me aan het denken over mijn reacties en gedrag in verschillende werksituaties, waardoor ik me meer bewust werd van hoe ik met situaties omga.

Door de masterclass merkte ik dat de communicatie beter werd en ik meer rust kon vinden voor mezelf.

Het maakte je zelf bewuster over bepaalde scenario’s.

Deze masterclass heeft mij in mijn werk en ook persoonlijk geholpen.

Ik raad deze cursus ten zeerste aan aan iedereen die een beter begrip wil krijgen van de taken van een manager en op zoek is naar zelfverbetering binnen hun leiderschapsbenadering.”

Nino van Verseveld Project coördinator and support Desatel B.V.

5/5

Ik behoorde tot de grote groep uitzonderingen die alles wel zonder coach af kan. Want ja waar heb je die nu al voor nodig met ruim dertig jaar ervaring.

Gelukkig weet ik nu wel beter en ben ik erg blij met de ontwikkelingen die ik doormaak op gebied van ondernemerschap en persoonlijk leiderschap.

Vanaf het eerste moment ben ik enthousiast over de directheid van Anke ondanks dat er soms zaken benoemd worden die je stiekem niet wil horen.

Ik merk echter dat dit de enige manier voor mij is om me scherp te houden en het hoort blijkbaar allemaal bij groei!

Iedereen zegt onderscheidend te zijn. Zowel coaches als instituut eigenaren. Maar door dit traject met Anke heb ik echt op maat stappen kunnen zetten om mijn onderneming naar een hoog level te brengen.

Het mooie is dat ik nu tijd heb om aan mijn bedrijf te werken.

Anke is een ervaren ondernemer die, samen met mij, de grenzen van mij, mijn team en mijn onderneming aan het oprekken en onderzoeken is. Daagt je uit tot nadenken en bewuste keuzes maken.

Maar zij weet dat je uit je comfort zone moet! En je daar ook écht uithaalt. Groeien doet soms een beetje pijn maar wat een heerlijk gevoel als je ziet dat het werkt.

En nu.. nu behoor ik tot de groep mensen die de meerwaarde van een goede coach erkennen. Maar ik weet nu ook dat je alles zelf moet doen maar met een maatwerkprogramma en een goed klankbord hele mooie stappen kunt maken en je grenzen daadwerkelijk kunt verleggen!

Corné Hendrikx
Cest-Moi Huidinstituut

5/5

“Hartelijk dank voor de uitleg en training. Het was erg interessant. En absoluut gaaf om weer eens wat dieper in de omzetten van mijn klanten te gaan spitten en te gaan bedenken wat ik echt wil en hoe we de topklanten en subklanten kunnen opschalen.”

Elske

5/5

” Dankjewel voor de zeer interessante masterclass Meesterschap in Beauty Business. Veel daarvan heb ik al toegepast in mijn bedrijfsplan, die ik heb gemaakt voor de Beauty Award en toch is het weer een eye opener. Mooi dat je benadrukt hoe je je mooiste leven eruit wilt laten zien.

Vrouwen begeleiden naar een mooie en stralende huid is mijn passie. Daar komt geen verkopen aan de te pas, want op het moment dat je dat aan het doen bent, verlies je je geloofwaardigheid. Dat werd gisteren avond mooi bevestigd. Ik ga met plezier alles nog even teruglezen en vandaag toepassen.”

Nogmaals dank voor de inspirerende avond!

Laura

5/5

” Anke, bedankt voor je waardevolle masterclass.”

Carmen

5/5

” Anke heeft mij in korte tijd een aantal oplossingen gegeven waar ik in de praktijk echt wat mee kan. Bedankt daarvoor Anke.”

Krijn Spruit