Mijn reis

Als founder/owner van vier gerenommeerde beauty instituten heb ik deze tussen 2006 en 2016 kunnen uitbouwen tot een Beautyketen.

Na 2016 is de focus nog meer komen te liggen op High-End beauty behandelconcepten onafhankelijk van systemen maar met een unieke visie op kennis en oplossingen.

Zo kon ik mijn uniek ontworpen systemen committeren aan het allerbeste resultaat voor mijn klanten.

Deze unieke systemen heb ik geheel ontworpen naar eigen idee; AnkeSignatureSystems.

Hierdoor kon ik zonder moeite het businessmodel vormgeven rondom mijn intellectueel eigendom voor mijn coach/mentor bedrijf de Beauty Business Education.

Weinig ondernemers in dienstverlenende branches bereiken werkelijk de High-End status. Zij bouwen vaak hun bedrijf met eigen handen en middelen op tot een succes.

Ze werken hard en veel. Na een aantal jaren stagneert de groei doordat ze met hun inzet het maximale hebben gegeven. Er zit dan vaak geen rek meer in tijd en energie.

Ikzelf heb hier jaren geleden ook mee te maken gehad. Mijn uren waren niet meer op te schalen en ik zat letterlijk en figuurlijk vol tot aan de rand!

Ik ontdekte dat ik de kennis en handvatten miste om mijn businessplan zo te herstructureren dat ik minder uren in mijn bedrijf kon gaan werken. In het besef dat ik veel meer AAN mijn bedrijf moest gaan werken veranderde er veel voor mij. Ik kan nu werken vanuit mijn eigen visie met de allerleukste klanten voor wie ik echt het verschil kan maken. Zowel voor de klanten van mijn Beauty Instituten als voor mijn klanten in mijn coach programma’s.

Sindsdien help ik ondernemers, met name kennisexperts uit dienstverlenende branches. Ik help hen de waarde van hun diensten kenbaar te maken aan hun klanten. Mijn rol als businesscoach is om teams te leren de belangrijkste dienst (waarmee een onderneming de omzet maakt) volledig te ondersteunen. De ondernemer kan hierdoor in alle rust en vrijheid aan de onderneming werken. Mijn programma’s zijn ingericht om de gevestigde ondernemer met een goedlopend bedrijf te helpen met een doorbraak door een autonoom team te creëren, het businessplan te herstructureren en de scope te zetten op hun doelen. Dit zijn doorgaans ondernemers waarbij de maximale groei lijkt te zijn bereikt. Ik help gevestigde ondernemers om hun businessplan zo in te richten dat zij meer gaan verdienen in minder tijd en een autonoom team.

“Succes is wat het brengt voor de klant”

Speciale uitnodiging

Om kennis te maken nodig ik je uit voor de online masterclass van 19 februari as. “Meesterschap in Beauty Business.” Kosten voor deze masterclass € 87. MAAR VOOR GENOMINEERDEN VAN DE BEAUTY AWARD GRATIS.

Zij kunnen zich aanmelden door een mail te sturen naar info@beautybusinesseducation.nl

Als je in de mail je naam en telefoonnummer zet, ben je aangemeld en sturen wij je een Zoomlink voor deelname toe.

Ik hoop je daar te zien….

Met vriendelijke groet,
Anke