Online masterclass “meesterschap in beauty business”

Deze online masterclass gaat je helpen om meester te zijn van jouw beauty-onderneming.

Online-masterclass-meesterschap-in-beauty-business

Online masterclass “meesterschap in beauty business”

Deze online masterclass gaat je helpen om meester te zijn van jouw beauty-onderneming.

Waarom deze online masterclass?

Ben jij klaar om je ondernemerschap naar een hoger niveau te tillen en je eigen succesvolle strategieplan te schrijven in de beautybranche?

Tijdens de online masterclass “Meesterschap in beautybusiness” duiken we diep in het ontwerpen van jouw persoonlijke businessstrategie, die je direct de volgende dag kunt implementeren.

Je leert flexibel te zijn in het aanpassen aan nieuwe trends, technologieën of consumentenvoorkeuren om concurrentievoordeel te behouden.

wat gaat deze online masterclass voor jou brengen?

  • De huidige trends en ontwikkelingen in de Beauty business leren begrijpen en toe te passen in jouw businessplan.
  • Je leert om een eenvoudige marktanalyse uit te voeren om de behoeften en verwachtingen van jouw specifieke doelgroep te begrijpen.
  • Het stelt je in staat om je diensten en producten effectiever te positioneren.
  • Je gaat het belang van een gedetailleerde planning zien voor de komende periode aan de hand van een realistisch inkomstenprognose.
  • Je ontdekt dat financiële doelen stellen en het monitoren daarvan motiverend werken met behulp van de juiste mindsets.
  • Je kunt aan de hand van deze praktische handvatten je producten en diensten te verbeteren zodat je je omzet meteen kunt verhogen.

Ontdek jouw meesterschap in beautybusiness

Meld je snel aan voor de eerstvolgende online masterclass en ontdek hoe je je producten en diensten kunt verbeteren zodat je je omzet meteen kunt verhogen. Voor slechts €19,- (excl. btw)

beauty business education: meetbare en duurzame resultaten voor jouw beauty-onderneming.

Diepgaande kennis en ervaring in de beautybranche

Met mijn ruim 40 jaar ervaring in de Beautybranche en het oprichten van vier succesvolle instituten, samen met de ontwikkeling van een afslankconcept onder eigen label inclusief een dieetproduct, en een uitgebreid opleidingsplan voor werknemers in de beautysector heb ik een diepgaand inzicht verworven in de unieke behoeften en uitdagingen van beautyinstituten.

De High Quality coachprogramma’s 

Als businesscoach heb ik de eer gehad om talloze beautyondernemers te begeleiden naar directe omzetgroei.

Een van de sleutels tot hun succes is het strategisch positioneren van hun topklanten, waardoor ze direct de omzet weten te verhogen.

Maar het gaat verder dan alleen financiële resultaten. Ik zie een opmerkelijke transformatie in hun gedrag en mindset.

Ze ervaren nu meer plezier en voldoening in hun werk, en kunnen uitdagingen positief omzetten in groeikansen.

Door het ontwikkelen van effectievere leiderschapskwaliteiten, het verkrijgen van grip op hun agenda en het verbeteren van hun communicatie met het team, zijn ze in staat om doelgerichte acties te ondernemen die leiden tot duurzame groei.

Bovendien ervaren mijn klanten een groter gevoel van geluk, een betere balans tussen werk en privé, een toegenomen zelfvertrouwen en een diepe voldoening in hun leven

Na aanmelding voor de online masterclass “Meesterschap in beautybusiness” voor slechts €19,-  excl. btw.

ontvang je 2 interessante bonussen met een waarde van €297,-

Live dag van 10:00 – 16:00uur op 12 april 2024 in hotel van der Valk Ridderkerk.

Bij deelname aan de online masterclass slechts €97,- (normaal is dit €297,-)

 

klantervaringen

Elske
Read More
“Hartelijk dank voor de uitleg en training. Het was erg interessant. En absoluut gaaf om weer eens wat dieper in de omzetten van mijn klanten te gaan spitten en te gaan bedenken wat ik echt wil en hoe we de topklanten en subklanten kunnen opschalen.”
Laura
Read More
” Dankjewel voor de zeer interessante masterclass Meesterschap in Beauty Business. Veel daarvan heb ik al toegepast in mijn bedrijfsplan, die ik heb gemaakt voor de Beauty Award en toch is het weer een eye opener. Mooi dat je benadrukt hoe je je mooiste leven eruit wilt laten zien. Vrouwen begeleiden naar een mooie en stralende huid is mijn passie. Daar komt geen verkopen aan de te pas, want op het moment dat je dat aan het doen bent, verlies je je geloofwaardigheid. Dat werd gisteren avond mooi bevestigd. Ik ga met plezier alles nog even teruglezen en vandaag toepassen. Nogmaals dank voor de inspirerende avond!"
Carmen
Read More
” Anke, bedankt voor je waardevolle masterclass.”
Previous
Next

Veelgestelde vragen

Beauty ondernemers met een team die zelf de grootste omzet binnenhalen: Veel Beauty ondernemers voelen zich gevangen doordat zij zelf voor de grootste omzet zorgen. Ik heb gewerkt meer cliënten die deze uitdaging hebben ervaren en hen geholpen hun bedrijfsmodel te herstructureren, efficiënter te delegeren en een team op te vouwen dat consistent resultaten behaalt. Zij ontdekten dat zij hun bedrijf kunnen laten groeien zonder dat het volledig afhankelijk is van hun eigen inspanningen.

Personeel met eigen groepjes klanten:

Een van de uitdagingen die de groei van je Beauty instituut belemmert is dat personeel hun “eigen” klantenkring binnen jouw bedrijf opbouwt. Ik heb met veel ondernemers gewerkt die worstelden met dit fenomeen. Mijn plan van aanpak om klantloyaliteit te vergroten, samenwerking binnen het team te verbeteren en de algehele klanttevredenheid te verhogen heeft geresulteerd in een hecht en samenwerkend team die het belang van de organisatie hoog in het vaandel heeft.

 De zaak staat, maar komt niet verder dan dit:

Veel beautyondernemers worden na succesvolle perioden geconfronteerd met het stagneren van de groei in omzet. Zij denken dat zij het plafond hebben bereikt en er niet meer in zit dan dit. Ze lopen vast. Dit is precies het moment voor de gevestigde succesvolle beautyondernemer om de grote stap te kunnen maken.

Samen met deze ondernemer maak ik een plan van aanpak door de bedrijfsstrategieën te herzien, nieuwe groeimogelijkheden te identificeren en concrete stappen te zetten naar een volgend niveau. Deze ondernemer heeft het meeste baat bij mijn Elite traject.

Met mijn ruim 40 jaar ervaring in de Beautybranche en het oprichten van vier succesvolle instituten, samen met de ontwikkeling van een afslankconcept onder eigen label inclusief een dieetproduct, en een uitgebreid opleidingsplan voor werknemers in de beautysector heb ik een diepgaand inzicht verworven in de unieke behoeften en uitdagingen van beautyinstituten.

Mijn ervaring heeft me in staat gesteld om op maat gemaakte oplossingen te ontwikkelen die specifiek zijn afgestemd op de eisen van deze branche.

Bovendien heeft mijn nominatie door de Federatie Zakenvrouwen 2008 voor Vrouwelijk Ondernemer Nederland mijn ondernemerschap erkend. Mijn ervaring heeft me een diepgaand begrip gegeven van de nuances en vereisten van beautyondernemingen, wat me in staat stelt effectieve strategieën te ontwikkelen en te implementeren die hen helpen te floreren en te groeien.

Voor individuele beauty-instituten ligt de focus vaak op het ontwikkelen van een persoonlijke benadering die aansluit bij de unieke behoeften en doelen van de eigenaar.

Zij hebben dikwijls een specifieke bedrijfssituatie.

Dit kan inhouden dat er dieper wordt ingegaan op individuele uitdagingen van de ondernemer zelf,  het optimaliseren van operationele processen en het maximaliseren van de klantenervaring.

Voor grotere salons/instituten met meerdere vestigingen is de aanpak vaak meer gericht op het coördineren van activiteiten tussen verschillende locaties.

Het implementeren van behandelprocedures  en het ontwikkelen van leiderschapsvaardigheden van de ondernemer. Maar ook leiderschapsvaardigheden van het managementteam.

Het kan ook betrekking hebben op het creëren van een consistente merkervaring over alle vestigingen heen en het stimuleren van samenwerking en synergie tussen teams.

Kortom, terwijl individuele instituten profiteren van een meer op maat gemaakte benadering, vereisen grotere salons vaak een meer gestructureerde aanpak die rekening houdt met de complexiteit van het beheren van meerdere locaties en teams.

 

Met beide kan ik terugvallen op mijn eigen ervaringen.

Persoonlijke benadering: Mijn coachingbenadering is zeer persoonlijk en op maat gemaakt voor elke individuele ondernemer. Ik geloof sterk in het opbouwen van een vertrouwensband met mijn klanten, waarbij ik hun unieke behoeften, doelen en uitdagingen begrijp om zo effectief mogelijk te kunnen begeleiden.

 Diepgaande kennis en ervaring: Met meer dan 40 jaar ervaring in de beautybranche en het opzetten van meerdere succesvolle instituten, beschik ik over een diepgaande kennis van de sector.

Mijn expertise stelt mij in staat om specifieke uitdagingen te herkennen en op te lossen, en om effectieve strategieën te ontwikkelen die gericht zijn op groei en succes.

 Specialisatie in de beautybranche: Als beautycoach ben ik gespecialiseerd in de unieke behoeften en uitdagingen van beauty-instituten en salons. Ik begrijp de dynamiek van de sector, inclusief trends, klantverwachtingen en operationele aspecten, en kan mijn klanten helpen om zich te onderscheiden en te floreren in een competitieve markt.

Holistische aanpak: Mijn aanpak is holistisch en omvat niet alleen zakelijke aspecten, maar ook persoonlijke ontwikkeling en welzijn. Ik geloof dat succesvol ondernemerschap hand in hand gaat met persoonlijk leiderschap en balans, en daarom integreer ik coaching op zowel professioneel als persoonlijk vlak.

Bewezen resultaten: Door mijn coaching hebben veel van mijn klanten aantoonbare resultaten behaald, zoals verbeterde bedrijfsprestaties, groei van omzet en winst, verhoogde klanttevredenheid en een betere work-life balans.

Mijn aanpak is gericht op het leveren van meetbare en duurzame resultaten voor mijn klanten.

Als beautycoach heb ik de eer gehad om talloze beautyondernemers te begeleiden naar directe omzetgroei.

Een van de sleutels tot hun succes is het strategisch positioneren van hun topklanten, waardoor ze direct de omzet weten te verhogen.

Maar het gaat verder dan alleen financiële resultaten. Ik zie een opmerkelijke transformatie in hun gedrag en mindset.

Ze ervaren nu meer plezier en voldoening in hun werk, en kunnen uitdagingen positief omzetten in groeikansen.

Door het ontwikkelen van effectievere leiderschapskwaliteiten, het verkrijgen van grip op hun agenda en het verbeteren van hun communicatie met het team, zijn ze in staat om doelgerichte acties te ondernemen die leiden tot duurzame groei.

Bovendien ervaren mijn klanten een groter gevoel van geluk, een betere balans tussen werk en privé, een toegenomen zelfvertrouwen en een diepe voldoening in hun leven

Dankzij mijn eigen toonaangevende High-End Beauty Instituut, waar ik exclusief werk met topklanten, ben ik nauw verbonden met de behoeften van deze veeleisende markt.

Ik organiseer regelmatig leuke bijeenkomsten met mijn klanten van het Instituut, waar ik hen persoonlijk op de hoogte breng van de nieuwste trends en ontwikkelingen.

Tijdens deze evenementen krijgen deze klanten de unieke kans om nieuwe producten en behandelingen uit te proberen en hun feedback te delen voordat deze worden gelanceerd.

Daarnaast houd ik samen met mijn manager voortdurend de vinger aan de pols door het bijwonen van internationale beurzen,

Actief zijn op social media, deelnemen aan netwerkbijeenkomsten met vooraanstaande partners in de beautyindustrie,

Het volgen van trendwatchers en het aangaan van strategische samenwerkingen.

Deze voortdurende bronnen van inspiratie en kennis delen zich naadloos in mijn coachtrajecten, waar mijn klanten direct profiteren van de nieuwste inzichten en innovaties die hun bedrijf naar nieuwe hoogten zullen leiden.

Til je beauty-onderneming naar een hoger niveau

Volg de online masterclass en meld je meteen aan voor het live sales event speciaal voor beauty-ondernemers.

Til je beauty-onderneming naar een hoger niveau

Volg de online masterclass en meld je meteen aan voor het live sales event speciaal voor beauty-ondernemers.