anke-slegtenhorst-beauty-business-edcation

Over anke slegtenhorst

Groei naar onderneming met 4 beauty instituten

Vanaf dat ik een klein meisje was ben ik enorm gepassioneerd door uiterlijke verzorging. Ik droomde ervan om kapster te kunnen worden.

Met een kleine omweg in mijn loopbaan als secretaresse bij een Architectenbureau zette ik mijn zinnen op een opleiding voor Schoonheidsspecialiste.

Door jarenlang mijn passie te hebben kunnen uitvoeren liet ik mijn eenmansbedrijf uitgroeien tot een vooraanstaande onderneming in de Beauty Branche met 4 instituten.

Naast het aanbod van huid verbeterende behandelingen bracht ik een afslank-product op de markt wat we combineerden met de spectaculaire Ultrashape behandelingen. Klanten kwamen vanuit het hele land voor deze allernieuwste methode om vetrandjes kwijt te raken.

In 2 vestigingen (Amsterdam en Rotterdam) stond deze apparatuur continue te draaien.

Het bracht mij een handelsmissie naar Zuid-America om een distributiekanaal op te zetten voor de afslankproducten die ik inmiddels onder eigen label had.  “AnkeSlimSlank”

Vrouwelijk ondernemer van nederland

Het bracht mij ook een nominatie voor Vrouwelijk Ondernemer van Nederland door de Federatie Zakenvrouwen.

Door het goed onderhouden van mijn netwerk kwam rond 2010 de mogelijkheid om een keten van instituten binnen een organisatie op te zetten met de bedoeling tot 8 vestigingen uit te kunnen groeien over het hele land.

We opende 2 stores waaronder Amsterdam en Rotterdam.

De credietcrisis gooide roet in het eten waardoor er werd afgezien van verdere ontwikkeling van de keten. Tijdens de hele periode van deze crisis, die best lang duurde, gebeurde er op zakelijk gebied heel veel.

Vooral tegenvallers. Alles liep terug maar de gedane investeringen niet. De optelsom is dan makkelijk gemaakt.

Door mijn organisatie zodanig te herstructureren ben ik er uiteindelijk uitgekomen. Een pittige ondernemers les waar opgeven geen optie was.  Het heeft mij uiteindelijk zoveel kennis en ervaring opgeleverd dat ik bij alle opvolgende crisissen mijn plan direct klaar kon hebben.

Een naadloos businessplan helpt om in alle omstandigheden staande te blijven!

Ik koos uiteindelijk voor een High-End ondernemen (beauty instituut) waar ik uitsluitend mijn Anke Signature concepten verkoop aan de allerbeste klanten met de allerbeste resultaten.

Vanwege mijn kennis en ervaring word ik veel gevraagd om andere ondernemers in deze branche (en inmiddels ook daarbuiten) te ondersteunen en te adviseren. Uiteindelijk heeft dit 3 jaar geleden geresulteerd in de Beauty Business Education b.v.

Een groot deel van mijn werktijd spendeer ik aan Beauty ondernemers met een team zodat zij makkelijk meer geld kunnen verdienen en meer tijd over hebben om van hun bedrijf en andere dingen die het leven mooi maken te kunnen genieten.

Ambitie

Ik ben ambitieus maar zorg er tegelijkertijd voor dat dit nooit ten koste gaat van mijn lifestyle en mijn gezin.

Ik heb meerdere halve marathons gelopen en train nog steeds meerdere keren per week bij mijn Atletiekclub en sportschool.

Ik leef elke minuut van de dag intens en ben dankbaar dat ik alle ervaringen die ik in ondernemerschap heb opgedaan kan delen met andere ondernemers.

Inmiddels niet alleen meer in de Beauty en Wellness Branche maar ook ondernemingen daarbuiten.

anke-slegtenhorst

coaching by Beauty Business Education

Ben jij benieuwd welke kansen er voor jou zijn om echt High-End resultaten te bereiken?