fbpx

Pieter en Stretchen

Elke maandag stipt om 18.00uur staat mijn afspraak met Pieter. Pieter is mijn personal trainer. 

Eigenlijk zie ik er best vaak tegenop. Er komen zomaar uit het niets wel 10 redenen om de afspraak af te zeggen. 

Ik vraag mij vooral af of ik de training vandaag wel kan volhouden. Telkens je grenzen overgaan kost best heel veel moeite.

De warming up doe ik altijd op de roeimachine. Wat best saai is. Maar ik durf niet eerder te stoppen want ogenschijnlijk vanuit het niets verschijnt Pieter. Met een brede lach vraagt hij hoe lang ik nog “moet”.

Pieter vraagt altijd hoe het met mij gaat en soms wil ik zeggen dat ik gewoon een waardeloze rot dag heb gehad dus geen zin heb in die pittige work-out.

Maar ik heb het lef niet.

Daarom zeg ik eigenlijk altijd “goed”. Maar Pieter vraagt door en daagt mij uit tot een gesprek over mezelf, over mijn doelen en hoe ik daar focus op kan houden.

Weer overtref ik mezelf. Aangemoedigd door Pieter die blijkbaar het volste vertrouwen in mijn mogelijkheden heeft en mij nog een gewichtje zwaarder geeft.
Na enkele correcties over mijn houding en het efficiënt uitvoeren van de oefeningen ben ik totaal vergeten dat ik een uur geleden opzag tegen deze uitdaging.

Voor de zoveelste keer stap ik achteraf voldaan en tevreden op de fiets naar huis. Stiekem trots op mezelf.

Wat ik ontdekt heb is dat je uitdagingen minder snel uit de weg gaat als er iemand is die iets van je verwacht. Iemand die exact en feilloos aanvoelt waardoor jij sterker wordt.
Ik merk dat ik geïnspireerd word door zijn manier van vragen stellen en de wijze waarop hij mij motiveert een tandje bij te zetten voor een optimaal resultaat.

Dat gevoel wens ik jou als ondernemer ook toe.
Stretchend zodat je trots en voldaan kunt zijn over jezelf en fenomenale resultaten behaalt met je onderneming.
Dat je door de vragen die aan je worden gesteld leert nadenken over jezelf zodat je lef krijgt om telkens een stap verder te gaan.
Dat is groei!
Groei betekent het heft in eigen hand te nemen. Zelf aan het roer staan en tegenslagen trotseren.
Dat wat je niet voor mogelijk had gehouden mogelijk zien worden.

Wil je hier eens over van gedachten wisselen met mij, dat kan als het jou wat lijkt om het ondernemen eenvoudiger te maken en daardoor meer tijd voor jezelf kan over houden.

Zullen we tijdens een CALL is onderzoeken of ondernemen voor jou eenvoudiger kan?

De call is een gratis intakegesprek voor ondernemers die zich bovenaan in de markt willen gaan positioneren.

Anke