SALES DAG 17 maart 2023

De basis van een succesvolle onderneming is een goede dienst en /of product leveren.

Maar dat doen we allemaal!

Dat maakt het noodzakelijk om je te onderscheiden in de overvolle markt. Een florerend bedrijf is GEEN kwestie van geluk hebben. Succes komt door een kloppend businessplan waarbij SALES een grote plaats inneemt.

SALES is het fundament onder je bedrijf en vraagt om ambitieuze doelen. Om de doelen te behalen heb je geen hogere school nodig, maar wat vooral belangrijk is dat:

Tijdens de Sales dag op 17 maart a.s. zoomen we in op:

WAT KAN JE KLANT- WAT WEET JE KLANT- WAT DOET JE KLANT ANDERS ALS HIJ/ZIJ JOUW PRODUCT EN/OF DIENST HEEFT AFGENOMEN

Om succesvol te kunnen zijn is het noodzakelijk dat je Sales doorvoert binnen je bedrijf. Met af en toe eens iets bereik je niks.

Actie geeft Reactie!

Jouw investering voor deze Sales dag is € 297,- En je mag dan de 2e persoon GRATIS meenemen!

Locatie: Hotel Van der Valk in Ridderkerk

Ontvangst met een luxe koffie en/of thee, een geheel verzorgde uitgebreide lunch.

Aanvang 09:00uur tot 16:30uur

wat gaat deze dag jou opleveren:

Deze Sales dag is gericht op het verbeteren van vaardigheden om maximaal succes te behalen.

Waarde toevoegen

De winst zit in het toevoegen van waarden. Hiervoor is niet alleen optimale kennis van je product/dienst nodig, maar ook het helder hebben van je missie. Dit gecombineerd met de juiste mindset creëert de optimale waarde van je product/dienst. Ken je doelgroep zodat je een winstgevend product/dienst daarop kunt afstemmen.

Actief aan de slag

Alleen wanneer je bereid bent om buiten je comfortzone te gaan kun je leren. Pas dan kom je tot een ander (het juiste voor jouw bedrijf) gedrag om adviezen te geven die moeiteloos tot verkoop leiden.

Motivatie

Als je ervan uitgaat daadwerkelijk verschil te kunnen maken binnen jouw branche en een sterk geloof in je dienst en product hebt, creëer je een maximale omzet.

Ondersteuning

Je team hierin continue ondersteunen is cruciaal voor het tot stand brengen van succes en het behalen van meer omzet. Ze hebben recht op eerlijke feedback zodat zij hun vaardigheden kunnen optimaliseren. Een optimale werkcultuur is hierbij een randvoorwaarde.

Dit plan van aanpak hielp niet alleen grote Beauty instituten, leveranciers en MKB-bedrijven aan een verdubbeling van de omzet, maar ook een vooraanstaand ICT-Telekom bedrijf aan een stijging van klanttevredenheid.

Wil jij ook een start maken met het implementeren van goede sales voor jouw bedrijf?

Kom dan 17 maart as. naar de Sales dag van Beauty Business Education bij Van der Valk in Ridderkerk.

Je investering voor deze Salesdag is € 297,- en je mag GRATIS een 2e persoon meenemen!

p.s. om de kwaliteit te waarborgen zijn het aantal plaatsen heel beperkt. Wees er dus snel bij.

Heb jij echt scherp wat je dit jaar wil bereiken met je onderneming?

“In de afgelopen jaren heb ik niet alleen meerdere beauty-ondernemers, maar ook MKB-ondernemers in de sport-health-IT en kappersbranche geholpen om hun omzet met simpele sales tools in een jaar tijd te verdubbelen.”

Wil jij dat ook?

Dan wil ik je een voorstel doen.

Boek een vrijblijvend strategiegesprek met mij van 30 minuten. Tijdens deze 30 minuten durende call zal ik samen met jou de vragen die je hebt in kaart brengen. We gaan kijken of ik jou verder kan helpen met de Sales dag op 17 maart a.s.