fbpx

Gratis masterclass:

5 Beauty business education stappen signature by Anke

31 augustus as om 19.30uur

Vaak is het simpeler dan je denkt.

De reden dat je bijna opgesloten zit in je onderneming is 9 van de 10 keer dat jouw strategie niet werkt. Simpelweg omdat je jezelf hebt opgesloten achter een stoel met je eigen clubje (goed betalende) klanten.

Een ander verhaal is dat alle leveranciers met goedbedoelde acties en ingewikkelde formules allemaal iets anders roepen.

Wat is het verschil als je high-end ondernemer in de beauty branche bent?

 

  • Meer vrije tijd
  • Tijd om in alle rust AAN je bedrijf te kunnen werken
  • Niet meer geleefd worden door klanten en leveranciers
  • Je meer winst overhoud
  • Je team net zoveel omzet maakt als jij

En ik kan erover meepraten.

Na het oprichten van 4 Beauty Instituten in het hoge segment liep ik tegen hetzelfde probleem aan.

Veel te veel uren op de werkvloer zorgden ervoor dat ik nauwelijks tijd over had om aan mijn bedrijven te werken laat staan tijd voor mijn gezin had.

Ik had moeite om mij staande te houden en vond het niet meer leuk.

Ik ging in gesprek met een mentor – coach die niet alleen begreep waar de schoen wrong, maar ook super goed wist welke strategie ik nodig had om deze miserabele situatie te komen.

Ik zag enorm op tegen de behoorlijk hoge investering die ervoor nodig was. Ik dacht er zelfs weken over na! Maar ik nam de stap (de sprong eigenlijk want zo voelde het).

Wat ik leerde is om een bedrijf integraal te leiden zodat ik veel meer tijd overhield. Plezier had met mijn gezin, weer voluit kon gaan trainen voor de halve marathon en tijd had voor mijn sociale leven.

Meteen ging ik aan de slag met het herstructureren van mijn ondernemingen.

Met 5 Beauty business education stappen signature by Anke zorg je ervoor dat je de juiste klanten aantrekt en een team creëert dat snapt waarom ze jouw bedrijf nodig hebben om te kunnen ontwikkelen tot een High-End specialist.

Doe mee en meld je aan voor de gratis masterclass op 31 augustus as om 19.30uur